Prijs van goud stijgt.

President Trump verantwoordelijk voor stijgende goud prijs

Op de avond van dinsdag 8 november 2016 is bekendgemaakt wie er gekroond wordt tot de nieuwe president van Amerika. Als het aan de peilingen zou liggen, zou Hilary Clinton de eerste vrouwelijke president van Amerika worden. Heel stemmend Amerika ging er dan ook vanuit dat het een makkie zou worden voor haar. Het nieuws dat Donald Trump de nieuwe president wordt, deed veel mensen met een verbaasd gezicht voor de televisie zitten. De investeerders waren de eersten die hierop gingen reageren. Dit viel te zien aan de, op dit moment nog, stijgende lijn in de prijs van goud. Kom met uw oude goud en zilver naar Goud Inkoop Roosendaal. Bij Goud Inkoop Roosendaal kunt u meegenieten van de stijgende goud prijs. Wacht dan ook niet te lang!

4%

Er werd, na de bekendmaking, een stijging van +/- 4% gemeten op de goud prijs. Goud wordt steeds aantrekkelijker en hier maken mensen gebruik van. Het is dan ook zonde als u, met uw oude goud, hier geen gebruik van maakt. Voor een goede, eerlijke, prijs voor uw goud gaat u naar Goud Inkoop Bussum! Een medewerker van Goud Inkoop Roosendaal zal u bijstaan in het verkopen van uw oude waar. Het goud wordt op karaat gehalte gecontroleerd om u een zo goed mogelijke prijs te kunnen bieden.

Stijging zal stoppen

De stijging van de goud prijs zal uiteraard steeds minder worden. De onzekerheid op de markt zal, nadat er meer bekend wordt over de plannen van Trump, geleidelijk afnemen. Het zou zonde zijn als u hier niet meer van kunt profiteren. U kunt ten allen tijden een afspraak maken bij Goud Inkoop Roosendaal om uw goud en zilver te laten taxeren. Vervolgens kunt u er rustig over nadenken of u uw oude waar wilt verkopen. Klik hier voor contact met Goud Inkoop Roosendaal.