Goud verkopen? Nu de beste tijd!

Goudprijs nu nog interessant! Hoe is het straks?

De Economic Times of India heeft onlangs geschreven dat de Indiase regering en de Indiase Centrale Bank goud kopen bij hun volk ontmoedigen. Zij willen dat hun volk financiële activa gaan sparen i.p.v. goud. De regering en de Centrale bank hebben onlangs een campagne gestart waarbij elke inwoner toegang tot een bankrekening kreeg. De slechte toegang tot een bankrekening was in India een reden voor de inwoners om i.p.v. geld goud te gaan sparen. Ook een hoge inflatie zorgde ervoor dat er meer werd gespaard in fysiek goud. De Indiase Centrale bank is nu o.a. door middel van het verstrekken van een bankrekening vertrouwen in geld aan het wekken bij de bevolking.
Een gevolg hiervan is dat de Indiase bevolking hun gespaarde goud gaan verkopen voor geld. Hierdoor zal er een groter aanbod komen van goud, omdat het volk meestal afgaat op de aanbevelingen van de regering en de Centrale Bank. Op het moment dat er meer goud wordt aangeboden, is er meer goud beschikbaar op de markt en zal de goudprijs dalen. Als je te lang wacht met het verkopen van je goud zal je een stuk minder voor je goud krijgen.

Ruil daarom nu nog je goud in bij Goud Inkoop Roosendaal voor geld. Ondanks de stijging van het aanbod en de daling van de goudprijs, bieden wij de hoogste goudprijs voor uw goud. Profiteer nu nog van de hoge goudprijs en krijg een mooi bedrag voor je goud! ​

Maak een vrijblijvende afspraak bij Goud inkoop Roosendaal voor een prijsindicatie voor uw goud.